Min filosofi, som behandler, er, at du efter behandling skal føle dig professionelt, fagligt og godt behandlet.

Det er min mission, at gennem en målrettet og seriøs analyse af dine problemer med kroppen, at give dig den - som jeg mener - bedste og hurtigste behandling.

Jeg er uddannet med flere fagspecialer inden for manuel terapi og har mange års erfaringer med behandling af forskellige slags smerter i både led og især i muskler.

Jeg har følgende uddannelser:

  • Manuel terapeut (Behandling af muskler samt fysiurgisk massage)
  • Sports- og idræts- og fysiurgisk massage
  • Akupunktør (Traditionel kinesisk medicin, TCM)
  • Skadesterapi (Sports-, idræts- og arbejdsskader)
  • Trænings- og Idrætslærer
  • Idrætsleder
  • Trænings-coach
  • Rådgiver inden for APV (Ergonomisk, klima og psykisk arbejdsmiljø)

Jeg vil i samarbejde med dig sammensætte den bedste behandling, og du skal derfor opleve du får et øget velvære gennem en målrettet indsats.

KONTAKT:

Tlf. nr.: 2273 4187

E-mail: steen@muskulus.dk

On-line booking her.

 

Min baggrund

Jeg har været selvstændig manuel behandler siden 1996, og haft min egen klinik. Jeg har været fuldtidsbehandler siden januar 2011.

Jeg er oprindeligt uddannet kaptajn og har 25 års erfaring som officer og leder i Forsvaret.

Jeg har både været operativ og udsendt på missioner, hvor jeg har oplevet, hvordan det er at lede mennesker i pressede situationer, og jeg har arbejdet administrativt med HR, rekruttering og medarbejderudvikling i Flyvevåbnet.

Jeg har gennem mange år derfor været med til at træne og udvikle mennesker både fysisk og psykisk og ved derfor også på egen krop og sjæl, hvorledes vi som mennesker kan påvirkes af et virksomt liv fagligt og privat.

Jeg er ved siden af mit selvstændige arbejde pt. reserveofficer og HR-ansvarlig på Fighter Wing Skrydstrup, som er hjemsted for de danske kampfly. Gennem min aktive professionelle militærkarriere har jeg opnået en massiv erfaring med ledelse og udvikling af både menige medarbejdere og andre ledere. Jeg holder meget af at arbejde med andre mennesker og bidrage til at udvikle dem personligt og fagligt, og jeg trækker ofte på mine mange erfaringer fra Forsvaret. 

 


;