Behandlinger

I klinikken arbejdes intensivt med de bedste behandlingsformer og terapier/vejledninger, som selvstændigt eller i kombination er yderst effektive.

Alle behandlinger tager udgangspunkt i dig og dit behov.

Rent praktisk foregår det således, at når du ankommer er du velkommen til at sætte dig og nyde en kop kaffe/the eller vand. Herefter bliver du modtaget i venteværelset og ført ind i konsultationsrummet.

MASSAGE/AKUPUNKTUR/SKADESTERAPI

Er det 1. gang du er i klinikken, starter jeg med at informere dig om de praktiske ting der kommer til at foregå. Herefter taler vi sammen om dig og de problematikker du gerne vil have behandlet. Du bliver undersøgt og du får stillet nogle opklarende spørgsmål.

Herefter skal du behandles, og alt efter behandlingsmåde vil du enten ligge ned eller sidde op. Behandlingen tager ca. 30-60 min. Såfremt det, for behandlingen, er nødvendigt du afklæder dig, vil dette foregå for dig selv og uforstyrret. Behandleren vil forlade konsultationen og vende tilbage når du er klar. Såfremt du er afklædt, vil bryst og baller/underliv altid være tildækket.

Når behandlingen er færdig, forlader behandleren igen rummet og du kan tage tøj på i ro og mag.

Behandlingen vil blive skræddersyet til netop dig og dine symptomer. Du er unik og derfor også skal have en unik behandling.

Udgangspunktet for alle behandlinger er, at du skal føle dig tryg og godt tilpas.

;