Flere specialer

MUSKULUS er din professionelle behandler i Kolding. Jeg tilbyder behandling og bistand inden for flere specialiserede områder.

Professionelle behandlinger til private og erhverv

MUSKULUS drives ud fra filosofien om, at en korrekt, præcis og professionel rådgivning er udgangspunktet for et hvert behandlingsforløb.

"Min mission er, at jeg gennem målrettede professionelle behandlinger skaber øget velvære, mere energi og forbedret livskvalitet for mine klienter."

Jeg er en professionel og engageret behandler. 

Jeg tilbyder en række behandlingsformer, der både kan stå alene og supplere hinanden, hvis det giver mening for den enkelte klient.

Jeg driver MUSKULUS ud fra filosofien om, at en korrekt, præcis og professionel rådgivning er udgangspunktet for ethvert behandlingsforløb. Uanset hvilke behandlinger, jeg arbejder med, er min mission, at jeg med en målrettet indsats skaber øget velvære, mere energi og forbedret livskvalitet for mine klienter. Når du vælger MUSKULUS er du garanteret en seriøs og ordentlig behandling inden for alle klinikkens specialer.

Foruden de behandlinger jeg tilbyder, arbejder jeg med faste samarbejdspartnere inden for blandt andet kiropraktik. Jeg samarbejder kun med de bedste og står derfor inde for kvaliteten og fagligheden hos mine samarbejdspartnere.


MUSKULUS er patientskadeforsikret.

;