Samarbejdspartnere

For at få det bedste resultat og det ofte nødvendigt at inddrage flere specialer.

Mange problemer i kroppen skyldes oftest ikke kun det ene eller det andet. Der er som regel tale om en kombination af flere problematikker. Forskellige problematikker kræver derfor også forskellige teknikker og tilgange for at løse problemet.

Muskulus har derfor tæt samarbejde med bl.a. kiropraktorer, som er eksperter i alle slags led i kroppen. Typisk forbinder man kiropraktik med "knæk-og-bræk" af nakke og ryg. Dette er også en del af sandheden, men ikke hele sandheden. Kiropraktik har udviklet sig meget og hurtigt de sidste mange år, og er i dag en super blid og nænsom korrektionsbehandling af kroppen.

For at få et godt resultat med belastede muskler er man nødt til at se på hvorfor de er belastede. Mange gange er det overbelastning i kombination med en skæv ryg/nakke/for/ben/ribben/kæbe. Dette kræver en kiropraktor for at vi kan få musklerne til at slappe af.

Muskulus har ikke speciale i justering af led - derfor henviser jeg til en kiropraktor - og i samarbejde - tilpasser netop den perfekte behandling til dig.

Du skal behandles hurtigt og effektivt.

Muskulus samarbejder med:

;