Flex firmaaftale

Med en FLEX FIRMAAFTALE kan du give dine medarbejdere et øget velvære, skabe et sundere arbejdsmiljø og sikre enmere attraktiv arbejdsplads.

Alle undersøgelser viser entydigt, at behandling med massage, akupunktur eller træning så som pilates eller med fokus på kost, nedbringer sygestatistikken i de virksomheder som satser på at give deres medarbejdere et øget velvære på arbejdspladsen.

Når du som virksomhed tilbyder medarbejderne en FLEX FIRMAAFTALE er udgiften som udgangspunkt fuldt fradragsberettiget. Når der er tale om udgifter til FOREBYGGELSE eller BEHANDLING af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme, er tilbuddet heller ikke skattepligtigt for medarbejderne.

Medarbejderpleje med kontante fordele. 

Når du som virksomhed tilbyder medarbejderne en FLEX FIRMAAFTALE er din udgift som udgangspunkt fuldt fradragsberettiget. Når der er tale om udgifter til FOREBYGGELSE eller BEHANDLING af arbejdsrelaterede skader eller sygdomme, er tilbuddet heller ikke skattepligtigt for medarbejderne så længe det på årsbasis holder sig under en bestemt beløbsgrænse.

Mere information?
Læs mere om reglerne på: SKATs hjemmeside
Læs mere om skattefrie behandlinger på denne side om de mest almindelige skattefrie sundhedsydelser og bruttolønsordningen på SKATs hjemmeside.
 
Kontakt os for en uforpligtende samtale om mulighederne for jeres virksomhed og få tilsendt mere materiale eller et konkret skræddersyet firmatilbud.

JEG KAN ALTID SKRÆDDERSY EN SPECIALLØSNING TIL JER!

;